Grote donatie aan Quiet Maastricht

Quiet Maastricht is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor mensen in armoedesituaties. Rotary Maastricht-Oost serviceclub startte in december 2022 een spontane actie voor Quiet Maastricht, met als motto ‘Iedereen een mooie Kerst’. De bedoeling was om deze keer geen donatie in natura te doen – zoals kerstpakketten – maar in geld.

De oproepen voor sponsoring, via sociale media en kaarten verspreid onder middenstanders, leverden maar liefst € 2.500 op. Rotary Maastricht-Oost werkt nauw samen met de Stichting Boeken voor Mensen. Zij besloten het sponsorbedrag te verdubbelen tot € 5.000.

De cheque ter waarde van dit bedrag werd op maandag 15 mei om 16.00 uur uitgereikt aan Uschi Prick, directeur van Quiet Maastricht. De uitreiking vond plaats in De Boekenkelder van de Stichting Boeken voor Mensen, François de Veijestraat 9 in Maastricht.