Reacties van klanten

Regelmatig ontvangt Boeken voor Mensen uiterst positieve reacties van mensen die de boekenkelder bezocht hebben. “Wat hebben jullie veel hier, en wat een uitgebreid assortiment.” Het gaat ook, zowel in omvang als diversiteit, om echt een unieke verzameling boeken, platen, cd’s en dvd’s.

Zo bezocht L. uit M. op vrijdag 11 februari de boekenkelder:

Nog bijzonder bedankt voor het zeer gastvrije onthaal gisteren op de François de Veyelaan. Naar mijn oordeel hebben jullie een leuke, gezellige, onderhoudende club daar bij elkaar!

Ik heb in ieder geval genoten. Van jullie, maar zeker ook van de prachtige afdeling Franstalige boeken! Mijn ‘oogst’ mocht er dan ook wezen. Zo’n prachtige stapel boeken, geschreven in la plus belle langue en dan ook nog eens voor zo’n zacht prijsje. Dat voelt als een dubbel cadeau.

Nogmaals, heel erg bedankt en ik zal zeker nog eens komen ‘snuffelen’!