Ook muziek en films voor de kleine beurs

“Compact discs zijn geweldig! Het lachertje van de muziekindustrie is bezig aan een comeback”, schreef NRC onlangs.

Dat komt goed uit, want Boeken voor Mensen heeft niet alleen boeken, maar ook vele honderden cd’s met muziek in alle denkbare stijlen: pop, klassiek, chanson, schlager, jazz, Nederlandstalig, hardrock. Muziek van Bach tot Springsteen, van Rammstein tot Piaf en alles wat daar tussen zit.

Die muziek vindt u ook in onze afdeling vinyl. Boeken voor Mensen heeft een groot aantal LP’s in diverse muziekstijlen, een ware Fundgrube voor de liefhebber.

Kom ook eens kijken naar onze uitgebreide collectie dvd’s, overzichtelijk gepresenteerd: documentaires, actiefilms en thrillers, romantische films, muziek, filmhuisfilms en veel meer.  Cd’s en dvd’s: bij ons vindt u altijd iets waarmee u uzelf of een ander een plezier doet!

Muziekdragers en dvd’s vindt u achterin de boekenkelder, vanaf de ingang helemaal rechtdoor.