Boekenkelder nog indrukwekkender

Zoals iedereen die tegenwoordig ons bezoekt kan zien, knapt onze mooie Boekenkelder steeds meer op en komen steeds meer boeken netjes in de kast te staan en steeds minder in bananendozen. Het grote middenpad is inmiddels doosvrij!

De vrijwilligers van Boeken voor Mensen hebben hier hard aan gewerkt. Het resultaat vervult ons met grote trots en dit willen we natuurlijk ook graag aan de buitenwereld laten zien. Daarom is op onze website de oude pagina met “sfeerimpressies” (van met name de beurzen van inmiddels jaren geleden) vervangen door een virtuele rondleiding, voorzien van veel foto’s van de boekenkelder zoals hij nu is en een korte beschrijving van de genres.

Om alvast virtueel een kijkje te nemen, klik in het menu links op “De Boekenkelder” of volg deze rechtstreekse link: https://boekenvoormensen.nl/de-kelder/. O ja, doorvertellen of doorsturen van dit bericht is toegestaan. 😉