Gezocht: nieuwe bestemmingen voor gebruikte boeken

In NRC Handelsblad stond onlangs een artikel met als titel: “Meer? We moeten juist minder boeken drukken”. Het ging over het grote overschot aan boeken in Nederland. Ook dit najaar worden boekhandels en lezers weer overspoeld door honderden nieuwe titels. En ook dit najaar zullen ruim 3 (drie!) miljoen niet verkochte nieuwe titels worden vernietigd.

Daar ligt de link naar onze boekenkelder. Ook wij hebben een enorme voorraad (gebruikte) boeken. Veel daarvan wordt verkocht – gelukkig. Met de opbrengst daarvan sponsoren wij goede doelen in Maastricht en omgeving. Maar er blijven ook boeken liggen.

Tekst loopt door onder de foto.

Foto: Danny Habets

Voor deze achterblijvers is er nog een optie. Wij willen graag doneren aan b.v. bibliotheken, ziekenhuizen, verzorgingshuizen, buurthuizen, scholen en andere instellingen. Bent u daarin geïnteresseerd? Kom dan eens bij ons langs of stuur ons een mail. Dan kunnen we samen bekijken wat wij als Boeken voor Mensen kunnen betekenen in het weer in omloop brengen van kwalitatief goede boeken.