Wie zijn wij?

De Stichting Boeken voor Mensen te Maastricht zamelt het hele jaar door  boeken in.  Een keer per  jaar organiseren wij gedurende het eerste weekend in novbember op de zaterdag en de zondag een grote Boeken- en Platenbeurs.

De eerstvolgende beurs is op zaterdag 4 november en zondag 5 november 2017 van 10 tot 17 uur in het Leeuwenborghcollege, Sibemaweg 20, 6224 DC Maastricht Heer (naast Hotel Novotel) (aan zijstraat van de Scharnerweg, aan de oostkant van de A2. De ingang voor de Boekenbeurs is in Gebouw West aan de achterzijde van het Hoofdgebouw aan de Van Stolberglaan. Met de auto bereikbaar via knooppunt Kruisdonk, daar links voorsorteren richting Berg en Valkenburg, dan op Terblijterweg, eerste rechts: Dr Schaepmanstraat, dan tweede straat rechts. Voorbij de rotonde van de Scharnerweg ligt rechts het Leeuwenborgh College. Of borden volgen Hotel Novotel of Hotel Van de Valk vanaf de A2 komend vanuit het zuiden. De opbrengst van de beurs wordt gebruikt voor verschillende goede doelen.

Waar kunt u uw boeken inleveren?
Elke woensdagmiddag tussen 14 en 17 uur in de boekenkelder met de “Rode Deur” aan het einde van de Francois de Veijestraat, voorbij de nieuwe ALDI supermarkt, langs de dierenambulance Maastricht en naast tweedehandszaak “Twiede Kans.”

Als u een grote collectie hebt komen we die ook bij u ophalen. Inlichtingen : 06 23 03 08 71.

 

 

Jaarlijkse Boekenbeurs in november